SHEMO
عدد المساهمات : 526 تاريخ التسجيل : 14/01/2010 العمر : 34
| موضوع: طريقة عمل ساندويشة بالبيض والزيتون . الخميس فبراير 18, 2010 1:15 pm | |
| طريقة عمل ساندويشة بالبيض والزيتون . المكونات : 1. بتحضر 2 بيضة او حسب حالة الجوع . 2. رغيف خبز من الحجم المتوسط . 3. شوية ملح+ شوية فلفل أسود + زيتون خالى من النواة .
طريقة التحضير : 1.نقوم بكسر البيض فى وعاء ونضع عليه المملح والفلفل الاسود نقوم بخفقهم جيدا وبعد ذلك نقوم بنزع الوج الاعلي للرغيف. الطبقة العلية يعنى . 2.ونقوم بوضع الجزء الاسفل من الرغيف على وعاء يتحمل الحرارة ونسكب البيض المخفوق على وجه الرغيف ونقوم بتوزيع المخفوق على كافة جوانب الرغيف حتى تعطى شكلا جميلا . 3.بعد تمديد المخفوق على الرغيف بشكل نهائي نضع الزيتون خالي النواة فوق البيض. 4.نضع الطبق الحرارى وعليه الرغيف في الميكرويف او ما يعادله لمدة تتراوح بين 3 و 4 دقائق يكون نضج البيض واصبح بلون أشقر .
عدل سابقا من قبل SHEMO في الخميس فبراير 18, 2010 3:50 pm عدل 1 مرات | |
|
Ahmad El Gazawy
عدد المساهمات : 333 تاريخ التسجيل : 14/01/2010 العمر : 36
| موضوع: رد: طريقة عمل ساندويشة بالبيض والزيتون . الخميس فبراير 18, 2010 3:38 pm | |
| أولا الساندويتش طلع لذيذ ثانيا عندي تعليقات بسيطة لاحظتها في موضوعك وأنا في المطبخ
(3. شوية مح + شوية فلفل أسود + زيتون خالى من النواة)
- فضلت ادور في المطبخ على حاجة اسمها مح ملقتش عرفت ان قصدك ملح
(1.نقوم بكسر البيض فى وعاء ونضع عليه اللح والفلفل الاسود)
- فضلت ادور على اللح ملقتش فهمت انك تقصدي الملح بس بجد عجبني تعبيرك (حسب حالة الجوع) ، (واصبح بلون أشقر) مينفعش برتقالي على اساس ان بيض نعامة مثلاً بس بجد الساندوتش طلع لذيذ | |
|
SHEMO
عدد المساهمات : 526 تاريخ التسجيل : 14/01/2010 العمر : 34
| موضوع: رد: طريقة عمل ساندويشة بالبيض والزيتون . الخميس فبراير 18, 2010 3:46 pm | |
| واحنا فينا من التريقه ولا ايييه ماشى يأستاذ احمد معلش ياسيدى دى غلطات املائيه سورى ما اخدتش بالى وانا بكتب وعلى العموم تريقه مقبوله شكرا على المرور | |
|